camping du Montreal

Ruta per la Bretanya

By | Viatges | No Comments

Històries d’una Big Family sobre 6 rodes

Fa justet dues setmanes que hem arribat del nostre tour per la Bretanya Francesa.

Com molts sabeu, som una Big family,  2 adults, 4 nens i  la peluda de casa,  això fa que sovint necessitem una dosi extra d’enginy!  i a més, aquest any, tocava complir promeses, i hem acabat la nostra ruta passant uns dies a Disney.

 

maletas

Preparant les maletes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dia 1: Ens llevem molt d’hora amb la intenció de gran part del camí mentre els nens dormen, ho tenim tot preparat abans de les 6 del matí, però quan ens disposem a enganxar la caravana, resulta que té la roda dins un forat i el mover no funciona! toca esperar que es llevi algú i ens ajudi a empènyer. Finalment sortim a les 9.

Tenim pensat fer un màxim de 500 kilòmetres, parant les vegades que calgui. Finalment arribem al càmping du Montreal, és el primer càmping en ruta, queda prop de Limoges, i sobretot molt a prop de l’autopista:  Camping du Montreal.  és un camping molt cuidat, envoltat d’un llac on els nens es banyen una estoneta, i la gossa pot correr una estoneta, a més és super-econòmic. – amb la targeta ACSI no arriba a 16 EUR la nit, tots 6 i la Bèstia–   També cal dir que és un càmping tranquil, de fet, extremadament tranquil,  per nosaltres que viatgem amb 4 nens i en temporada baixa només trobem jubilats europeus, a vegades tanta tranquil·litat i silenci es pot convertir en un bon handicap!

Conduciendo

Quan aconseguim arrencar ja són les 9 del matí!

Divendres 11 de maig encetem nou curs! horari de 10 a 12

By | Reflexologia | No Comments


Amb aquest curs formem i acompanyem els pares i mares per tal que aprenguin d’una banda la localització i el funcionament dels principals òrgans i sistemes del cos humà, i d’altra banda les zones reflexes d’aquests òrgans als peus, així com les tècniques bàsiques, que els permetran aplicar la reflexologia als seus fills, responsabilitzant-se i prenent decisions conscients sobre la seva salut, ajudant-los a solucionar els petits problemes que sovint es presenten durant la infància, alleugint, calmant, aportant benestar i enfortint el vincle, en qualsevol etapa de la criança (lactància, infància i adolescència), i dotant-los, alhora, d’una eina que els permetrà auto-gestionar la seva salut, creant un vincle meravellós amb els seus fills que perdurarà per tota la vida.
El curs, de 12 hores es divideix en 6 classes setmanals de dues hores cadascuna:
1a classe (11/05): Relaxació: ajudarem a l’infant a relaxar-se i a descansar millor, enfortint el vincle.
2a classe (18/05): Sistema immunològic: Coneixerem com el cos es defensa d’una malaltia, i com podem potenciar-ne les defenses.
3a classe (25/05): Sistema digestiu: Ajudarem a solucionar problemes de còlics, estrenyiment, diarrees, vòmits, diabetis infantil…
4a classe (1/06): Sistema excretor: Infeccions urinàries, enuresis, insuficiència renal…
5a classe (8/06): Sistema respiratori: constipats, grips, bronquitis, laringitis, faringitis, crisis asmàtiques…
6a classe (15/06) : tancament, dubtes i repàs general de tots els sistemes.

Classes limitades a un màxim de 4 famílies.

PREU: 150 EUR per família. El preu inclou material audiovisual i un llibre guia de reflexologia podal infantil.
Curs avalat per l’Associació internacional de reflexologia infantil (AIRI)

Per més info: hola@cariciesenmoviment.cat

Petites joies de la biblioteca: “Hola Bebé”

By | Reflexologia | No Comments

Ahir vam anar a passar una estona a la biblioteca amb el meu fill petit, asseguts llegint un conte, vaig veure un títol que em va cridar l’atenció: “Hola Bebé”, sense massa convicció el vaig agafar per fullejar-lo, ben segura de trobar-me el típic llibre de part hospitalari, biberó, xumet i gelosia entre germans.   Que equivocada que estava!!

“Hola bebè” es la història  narrada des de la tendre mirada d’un nen – el tercer fill d’una parella-  que ens explica com tota la família es prepara per rebre el nou bebè a la calidesa de la llar, de la tasca que fa cadascú en aquest moment tan especial, dels nervis, les pors i les emocions que es desencadenen amb el naixement. Sens dubte una joia, un tresor, que ens ha caigut a les mans en el millor moment possible.

Hola bebé, Jenni Overend i Julie Vivas, ed. Ekaré.