Els olis essencials són l’essència de la planta, un regal preciós de la naturalesa.

Trobem compostos químics  naturals concentrats i molt potents dins de practicament totes les plantes. Per exemple a les flors, a les arrels, a les llavors, a l’escorça… Aquests compostos atorguen l’aroma característic a cada una de les plantes, però també les protegeixen d’agressions i condicions ambientals desfavorables.

Cada composició és única, per això els olis essencials tenen infinitat de beneficis pel cos i la ment. Si les substàncies químiques naturals s’extrauen de manera adecuada, podem beneficiar-nos d’aquest regal de la terra a nivell físic, mental i emocional.

Al llarg de la història, l’esser humà ha utilitzat les plantes i herbes remeieres per millorar la salut i el benestar. Avui en dia, continuem explorant els seu beneficis, i cada cop tenim més estudis científics que assenyalen les evidències de com poden integrar-se els olis essencials a la vida diaria per una gran quantitat de propòsits:

  • Netejen i purifiquen l’aire
  • Promouen un ambient estimulant
  • Afavoreixen una digestió saludable
  • Redueixen l’aparició d’imperfeccions a la pell
  • Mantenen un sistema respiratori saludable

En definitiva, els olis essencials són uns grans aliats de la nostra salut.

Per a què serveixen els olis essencials

Cada un dels olis essencials té unes funcions específiques. Per exemple: alguns són calmants, altres tonificants, uns altres energitzants, càlids, altres renovadors. Uns tenen propietats antifungides, altres bacteriacides, alguns antiinflamatòries.

Això ens permet mantenir un estat de salut òptim de manera efectiva, abordant els problemes específics.

Tots eleven el camp vibracional del nostre cos.

Aquí us deixo una petita guia sobre 100 usos dels olis essencials DOTerra.

Per què Olis essencials DOTerra?

Els olis essencials DOTerra són purs, sense alteracions, ni aditius de substàncies sintètiques.

La filosofia de negoci de l’empresa DOTerra és garantir la puresa i la potència de cada extracció, partint de la premisa que “no es pot millorar la natura”.Són olis essencials potents, efectius i segurs. I tanmateix,  inalterats, purs. En altres paraules:  tal i com procedeixen de la terra.

I durant tots els processos de planta, recol·leccio, destilació… s’han seguit els procediments més respectuosos amb el medi ambient i amb els treballadors que se n’ocupen.

Els Olis essencials estan en aquest món per sanar-nos, són els aliats de la nostra salut. 

 

Petal difusor aceite esencial DOTerraSi vols més informació sobre els olis essencials DO Terra, o vols beneficiar-te de les promocions que ens tenen reservades, pots posar-te en contacte amb mi, i també visitar el meu espai a DOTerra

hola@cariciesenmoviment.cat

690042196