Qui sóc?

Em dic Mònica i per damunt de tot sóc mare de quatre.  Fou durant l’embaràs de la meva filla gran quan es va començar a gestar dins meu la profunda transformació que m’ha guiat cap al camí de la reflexologia.

La recerca d’un part respectat, una criança respectuosa… em van conduir irremeiablement cap a una presa de responsabilitat vers la salut dels meus fills, amb plena confiança en el poder del seu cos, i de la vida.

Vaig iniciar el meu primer contacte amb la reflexologia l’any 2014, de la mà de l’Alícia Bernal (salud al alcance de tus manos) mitjançant la realització del taller per famílies de reflexologia infantil, 6 sessions que van revolucionar la salut de la meva família, i van despertar dins meu el desig de continuar formant-me en aquest mètode.    Posteriorment, l’any 2015 vaig realitzar el curs d’ESI Reflexology, creat i impartit per l’Elena Istomina (tècnica de reflexologia podal per la relaxació i el benestar)

I finalment, l’any 2016 he realitzat la formació per monitores de reflexologia infantil mètode Angeles Hinojosa, impartit per l’Asociación española de reflexologia infantil (AERI), amb la gran sort i l’enorme plaer de tenir com a Mestre a l’Àngeles Hinojosa,  m’he format com a monitora de reflexologia infantil, amb la finalitat d’ajudar a estendre el poder de la reflexologia, per tal que el màxim nombre de famílies puguin beneficiar-se’n.

Durant l’any 2016 m’he format també en la tècnica metamòrfica i en geoteràpia. I durant l’any 2018 en aromateràpia.