Qui sóc?

Reflexologia i aromateràpia

Em dic Mònica i per damunt de tot sóc mare de quatre.

Durant l’embaràs de la meva filla gran es va començar a gestar dins meu una profunda transformació que em va conduir a la reflexologia i l’aromateràpia

La recerca d’un part respectat, una criança respectuosa… Em van fer prendre la responsabilitat de la salut dels meus fills, i la meva família.  Tot això, amb plena confiança en el poder del seu cos i de la vida.

Vaig iniciar el meu primer contacte amb la reflexologia l’any 2014,  fent un taller per famílies de reflexologia infantil. Van ser 6 sessions que van revolucionar la salut de la meva família. Tot despertant dins meu el desig de continuar formant-me en aquesta teràpia.

Després , l’any 2015 vaig realitzar el curs d’ESI Reflexology, creat i impartit per l’Elena Istomina. Sobretot,  parlem  d’una tècnica de reflexologia podal per la relaxació i el benestar.

L’any 2016 vaig formar-me  com a reflexòloga i com a monitora de reflexologia infantil, a l’escola l’Asociación Internacional de reflexologia infantil (AIRI).  On vaig amb la gran sort i l’enorme plaer de tenir com a Mestra a l’Àngeles Hinojosa.

Durant l’any 2016 també em vaig formar en la tècnica metamòrfica i en geoteràpia. I durant l’any 2018 en aromateràpia.

L’aromateràpia és un Regal de la natura, i la considero el complement ideal a la reflexologia.  En altres paraules,  la convinació d’ambdues tènciques eleva exponencialment els beneficis de cada una d’elles.

En aquest aprenentatge permanent, els olis essencials DoTerra es van creuar en el meu camí.  I per tant, ara puc treballar amb uns olis essencials purs, recol.lectats, conreats i extrets d’acord amb els procediments més respectuosos cap al medi ambient.